Poronkäristys uunissa helposti ja vaivattomasti

Mikä on sinun lempiruokasi? Maailma on nykyään tulvillaan ruokaa, ja monesti sitä tulee ostettua ihan liikaa. Eri maanosien keittiöt ovat kotiutuneet myös suomeen, mutta monen suomalaisen perinneruokasuosikiksi on muodostunut vanha tuttu poronkäristys uunissa, joka valmistetaan miellyttävästi hauduttamalla ja tarjoillaan perunamuusin ja puolukkahillon kera. Hyvä vinkki on lisätä käristykseen poron lisäksi myös pekonia, joka antaa ruokaan mukavaa potkua. Aloita paistamalla pekoni hellalla padassa sipulin ja valkosipulin kera. Lisää seuraavaksi 500 g käristyslihaa ja lopuksi pieni pullo olutta. Laita kansi päälle ja anna valmistua uunissa 175 asteessa noin tunnin ajan. Poronkäristys uunissa on siis suorastaan uskomattoman helppo ja itsestään valmistuva ruoka. Mietitkö, että poro on kallista? Käristysliha on poron edullisinta osaa, mutta on totta, että tarvitset tämän ruokalajin valmistukseen uunia kestävän padan. Tämäkään ei ole ongelma, sillä uunipadan hankkiminen käy käden käänteessä. Jos rahapulasi estää uusien keittiötarvikkeiden ostamisen ja Kun tarvitset lisää käyttövaraa nopeasti, hae sitä suoraan osoitteesta www.tekstivippi.fi. Saat rahat käyttöön tilillesi uskomattoman nopeasti ja pääset toteuttamaan herkuttelu-unelmiasi ja valmistamaan poronkäristyksen silloin kuin haluat.

Poronkäristys uunissa valmistuu vaivattomasti ja edullisesti